Pergel Nóri

Személyi edző

Sziasztok!

Pergel Nóra vagyok, személyi edző, egészségfejlesztő, sportanimátor.

Filozófiám középpontjában ma már a természetesség áll. Minél közelebb kerülünk a természetes állapothoz mind a testmozgás, mind a táplálkozás és az életmód tekintetében, annál közelebb kerülhetünk természetes egészségünk visszaszerzéséhez és megőrzéséhez. A külső megjelenés a mai világban egyre nagyobb figyelmet kap, fontos azonban, hogy szépségünket egészséges úton érjük el, hiszen így kerülhetünk egy kiegyensúlyozott, sokáig fenntartható állapotba testileg és lelkileg egyaránt.

Az egészség az életünknek az az eleme, amely minden más célunk elérését segíti és támogatja, életünk minőségének alapját jelenti, meghatározza a mindennapok eltöltésének színvonalát. Egészségünk eszköz, hogy élvezhessük a mindennapi tevékenységeket, hobbyjainkat és munkánkat, nélküle bármilyen eredményt vágyunk is elérni, nem leszünk képesek teljesen kiélvezni tetteink gyümölcsét. Az egészség állapota elérhető és hosszú távon is fenntartható, ha megfelelő módon közelítjük meg.

Napjaink általános jelensége, hogy életmódunkból, szokásainkból, munkánkból adódóan megbomlik természetes egyensúlyunk és egészségünk kibillen, ebből erednek az ún. civilizációs népbetegségek, gerincproblémák, ízületi fájdalmak, emésztési nehézségek... Ilyen esetekben az elsődleges cél az egyensúlyi állapot, az egészség visszaállítása és megszilárdítása, amit ésszerűtlen diétákkal és összeszedetlen, izolált edzéssel nem tudunk elérni. Célom, hogy vendégeim céljait és szükségleteit közelebb hozzam egymáshoz és mindkettőt egyaránt segítsek megvalósítani.

Segítséget tudok nyújtani a következőkben: fogyás, alakformálás, erősítés, saját testsúlyos edzések, funkcionális edzések, core tréning, ízületi fájdalmak enyhítése, tartásproblémák kiküszöbölése, gerinctorna, táplálkozási tanácsok, életmóddal kapcsolatos tanácsok.

Amennyiben kérdésed van, vagy szeretnéd, ha segítenék céljaid elérésében, bátran keress telefonon, e-mailben, üzenetben, vagy személyesen az Újpalota Fitness Centerben!